Diefstal door duo

Bovag

Dit duo deed een greep in de kas

Op maandag 17 augustus tussen 15.15 en 15.20 uur deed dit duo een greep in de kas van DK-Garagebedrijf. Natuurlijk, de ramen van het kantoor stonden open (het was die dag zo’n 35 graden celcius), er was een gehalveerde bezetting in de garage zelf vanwege vakanties en ook op kantoor was niemand aanwezig. Dus een uitnodiging om onverwacht maar even geld te jatten? Nee natuurlijk niet!  Je blijft met je poten van andermans geld af.

Deze twee “helden” hebben – geregistreerd door onze camera’s  – zeker 10 minuten buiten rond gelopen om alles goed te observeren. Nadat ze overtuigd waren dat de kans op betrappen gering was, hebben ze beide, vlak na elkaar de zakken gevuld en zijn ze er vandoor gegaan in een wat oudere zwarte Ford Focus hatchback. 

Herken je één van beiden of zelfs allebei?

Op basis van bovenstaande beelden moeten de beide “heren” (= laffe dieven) te herkennen zijn. Ken jij ze misschien? Stuur dan even een e-mail met – zo mogelijk – de namen van deze twee sukkels en bij voorkeur ook nog met woonplaats. Je kunt je e-mail naar dit adres sturen.

Let op: we hebben geen behoefte aan scheldpartijen en/of rotopmerkingen. Gewoon als je ze herkent de namen.

Twee echte "insluipers": bekijk ook deze filmpjes

Dubbelklik op de afbeeldingen en bekijk de filmpjes van ongeveer de 5e t/m de 35ste seconde.