DK-Electric

Bovag


Elektrisch rijden vraagt om

gespecialiseerd onderhoud

DK-Garagebedrijf is gecertificeerd EDGe Mobility Partner. Dus helemaal klaar voor gespecialiseerd onderhoud van elektrische auto’s. 

Waarom doen we dit? Heel eenvoudig; het gaat snel met de opkomst van elektrische auto’s en de komende jaren zou het nog wel eens veel sneller kunnen gaan dan we ons nu voor kunnen stellen. En daar zijn we nu dus op voorbereid!

Want we willen al onze klanten (met benzine-, diesel-, LPG- en dus ook met elektrische auto’s) veel rijplezier en probleemloze kilometers kunnen garanderen. Dat kunnen we nu dus ook voor de elektrische rijders. De monteurs zijn opgeleid, de eigen elektrische bedrijfsauto rijdt al rond, er staat een laadpaal op het eigen bedrijfsterrein en we hebben vaak gebruikte EV’s of hybrides op voorraad of we gaan er voor u naar op zoek. Ook in 2022 kunnen particuliere kopers EV’s met € 2.000,- aankoopsubsidie aankopen. Voor nieuwe EV’s geldt een subsidiebedrag van € 3.350,-. Op deze website is alle relevante informatie over de subsidies te vinden. 

Op deze website houden we u van week tot week op de hoogte. Dat doen we ook met artikelen in Mooi Laarbeek en vaak ook in het Gemerts Nieuwsblad. Hieronder staan de artikelen die de afgelopen tijd zijn verschenen. Bekijk ook onze Electric TIPS op deze website.

Ook in oktober 2021 staat elektrisch rijden centraal

Aandacht voor DK in de special Laarbeek Onderneemt april 2021

Laarbeek Onderneemt april 2021
Laarbeek onderneemt april 2021
Mooi Laarbeek wk. 52

Voor wie het gemist heeft: DK-special in Laarbeek Onderneemt

Update van 10 december over aankoopsubsidie op EV's elektrische bestelbussen

Voor 2021 is door staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) voorgesteld om een subsidie te verstrekken op elektrische bestelbussen. De subsidie bedraagt 10% van de nieuwprijs, met een maximum van € 5.000 euro. In combinatie met de subsidie kunnen ondernemers ook nog fiscaal voordeel genieten door bijvoorbeeld de milieu-investeringsaftrek.

Update van 6 oktober over aankoopsubsidie op EV's

De pot met subsidiegelden voor de aankoop van nieuwe EV’s door particulieren is helaas nu al leeg. Maar zo’n zelfde potje subsidiegeld is er voor de aankoop van een gebruikte EV nog steeds.  Na aankoop van zo’n gebruikte EV kun je € 2.000,- subsidie aanvragen én terugkrijgen! Snel doen, want ook deze subsidiepot bereikt een keer de bodem.

Update van 29 september 2020

Zo, de laadpaal staat klaar. Daar zal onze eigen Peugeot Partner Electric blij mee zijn. Dan hoeft ‘ie niet meer zo lang aan de gewone stekker te liggen 😉

Koopt u een gebruikte EV bij ons? Dan rijdt u weg met een volgeladen accu én met een goede garantie!

Mooi Laarbeek week 50 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad week 48 2020
Mooi Laarbeek week 46 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 15 en 16 oktober 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 6 en 8 oktober 2020
Mooi Laarbeek - 24 september 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 15 en 17 september 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 2 en 3 september 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 19 en 20 augustus 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 29 en 30 juli 2020
Mooi Laarbeek - donderdag 23 juli 2020