DK-Electric

Bovag


Elektrisch rijden vraagt om

gespecialiseerd onderhoud

DK-Garagebedrijf gaat de eerste stappen zetten op weg naar gespecialiseerd onderhoud van elektrische auto’s. Waarom we dit doen? Heel eenvoudig; het gaat snel met de opkomst van elektrische auto’s en de komende jaren zou het nog wel eens veel sneller kunnen gaan dan we ons nu voor kunnen stellen. En daar willen we op voorbereid zijn.

Want we willen al onze klanten (met benzine-, diesel-, LPG- en dus ook met elektrische auto’s) veel rijplezier en probleemloze kilometers kunnen garanderen. Dat gaat de komende maanden gepaard met opleidingen, aanschaf van een eigen elektrische bedrijfsauto (is inmiddels gebeurd!), er komt een laadpaal op het eigen bedrijfsterrein en ga zo maar door. Begin oktober staan we – als DK-Electric – voor ook iedereen met een elektrische auto in de startblokken!

Op deze website houden we u van week tot week op de hoogte. Dat doen we ook met artikelen in Mooi Laarbeek en vaak ook in het Gemerts Nieuwsblad. Hieronder staan de artikelen die de afgelopen tijd zijn verschenen.

Mooi Laarbeek - 24 september 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 15 en 17 september 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 2 en 3 september 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 19 en 20 augustus 2020
Mooi Laarbeek - Gemerts Nieuwsblad 29 en 30 juli 2020
Mooi Laarbeek - donderdag 23 juli 2020