Hét garagebedrijf in Laarbeek

Bovag

Met goed werk en goede service zorgen we voor tevreden klanten

DK Garagebedrijf is al sinds januari 2011 vanuit Beek en Donk actief in de ruime regio Helmond – Eindhoven – Veghel – Uden. Als 18-jarige startte Daan Kuypers een klein, beginnend garagebedrijf. Vanaf de start als monteur-eigenaar met 1 brug heeft hij het bedrijf uitgebouwd naar een professioneel garagebedrijf voor auto-onderhoud en reparatie. Naast de eigenaar Daan Kuypers, zijn er natuurlijk ook de vaste monteurs Peer,  Joran, Robin en Bart werkzaam en natuurlijk Thomas die part time de verkoop ondersteunt. Het geheim achter deze groei? Heel eenvoudig; het vertrouwen van een uitgebreide kring tevreden klanten!

Wanneer DK Garagebedrijf op een verantwoorde wijze een stageplaats kan aanbieden, dus met voldoende tijd en aandacht voor de stagiaire, zijn leerlingen van bijvoorbeeld het ROC Autotechniek welkom. Want wil je als professioneel garagebedrijf in de toekomst je klanten alle service en deskundigheid blijven bieden, dan moet je ook investeren in de opleiding van enthousiaste, toekomstige monteurs en autotechnici. 

Professionele werkplaats

In de riante werkplaats aan de Vonderweg in Beek en Donk staan inmiddels 10 autohefbruggen, inclusief een zware brug voor de grotere bedrijfswagens en -bussen. Airco-apparatuur, bandeninstallaties, lasapparatuur en alle mogelijke gespecialiseerde gereedschappen – waaronder specifiek gereedschap voor elektrische auto’s –  behoren tot de standaarduitrusting.

Middelen én mensen

DK Garagebedrijf beschikt, naast bijvoorbeeld gereedschappen en bruggen, uiteraard over de vereiste hard- en software op het gebied van storingsdiagnose. Maar net zo belangrijk; we hebben ook de medewerkers die qua opleiding en ervaring op de juiste manier met deze middelen kunnen werken. Want uiteindelijk is die deskundige automonteur nog altijd nodig om uw probleem op te lossen. Dat was vroeger al zo, maar dat geldt nu nog steeds!

Alle automerken

Elke personenauto of bedrijfswagen kunnen wij tot in de puntjes onderhouden en repareren; Duits, Japans, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds, Engels, Koreaans, Amerikaans of nog een ander land van herkomst maakt niet uit. Merk of type speelt geen rol, ze zijn stuk voor stuk in goede handen bij DK Garagebedrijf.

Ook uw lease-auto

We werken in opdracht van particulieren en bedrijven, maar we hebben ook contact met een flink aantal leasemaatschappijen. Zo kunt u voor het onderhoud en de eventuele reparaties aan uw lease-auto makkelijk bij een vertrouwde garage bij u in de buurt terecht.

In- en verkoop van auto’s

Vaak verzorgen we op verzoek van u als klant de inruil van uw huidige auto en de aankoop van een jongere auto. We hebben namelijk een uitstekend aanbod van jonge, gebruikte auto’s. Maar staat uw gewenste auto daar niet bij, dan gaan we gewoon voor u op zoek en komen met een aantrekkelijk voorstel. Meer informatie over deze aanpak en de inruil en verkoop van auto’s leest u hier.

Ruimte voor bandenopslag

De garage biedt de ruimte en mogelijkheden tot de opslag van – afwisselend – uw zomer- en winterbanden. Zo maakt u de jaarlijkse wissels efficiënter en daarmee voordeliger. Bovendien nemen deze banden en velgen geen plaats in bij u thuis in de garage of de schuur. En het scheelt het jaarlijks op en neer sjouwen van uw banden. Gemak dient de automobilist zullen we maar zeggen