Reparatie & schadeherstel

Bovag

Uw auto is bij ons in goede handen!

Ondanks alle goede zorgen kan het gebeuren dat uw auto het een keer laat afweten of dat dit dreigt te gebeuren. Dan staan we met alle kennis die we hebben voor u klaar. Vermoedt u een probleem of defect? Wacht er niet mee, maar kom even langs en we beoordelen of doorrijden nog verantwoord is. Dan weet u meteen wat er aan de hand is. En als het nodig is maken we direct een afspraak voor de reparatiewerkzaamheden. En wellicht ook meteen voor de één van de gratis leenauto’s die we dan ter beschikking stellen.

Is het acute pech langs de weg?

Dan zullen we alles in het werk stellen om u en uw auto veilig naar de garage te halen. Desnoods komen we u en uw auto met eigen vervoer ophalen.

Schadeherstel

Dit is een van de weinig zaken die niet in eigen werkplaats gebeuren. We schakelen hiervoor gespecialiseerde bedrijven in. Maar wat we wel doen, is alle zorg bij u uit handen nemen. We stellen het schaderapport en -begroting op, voeren het overleg met verzekering en schade-experts, we regelen het herstel-, uitdeuk– en spuitwerk en zorgen ervoor dat de auto weer helemaal in orde wordt gemaakt.
Gepoetst, gewassen en technisch geïnspecteerd– voorzien van Bovag-garantie – kunt u uw auto weer op komen halen. En in de tussentijd zorgen we desgewenst voor vervangend vervoer.