Alarm-, audio- en navigatie

Bovag

DK Garagebedrijf is een Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf personenauto’s

Vrijwel alle verzekeraars eisen i.v.m. het risico van diefstal dat de meeste – vooral de wat duurdere en/of populaire – nieuwe en jonge auto’s voorzien zijn van een goed én goed ingebouwd beveiligingssysteem. DK Garagebedrijf is bevoegd en erkend om dit soort systemen in te bouwen. Na inbouw ontvangt u een certificaat. Maar let op, dit is slecht een beperkt aantal jaren geldig. Als de geldigheid afloopt, moet het systeem door een erkend bedrijf weer gekeurd worden. Bij een verlopen certificaat keert een verzekering namelijk niets uit wanneer uw auto wordt gestolen! Bent u de eigenaar van een dergelijke auto met certificaat, geef ons even uw kenteken door en we checken of het certificaat nog geldig is. De eventueel noodzakelijke keuring kunnen we natuurlijk ook voor u verzorgen.

Inbouw van geavanceerde alarm-, audio- en navigatiesystemen

Bij veel automobilisten gaan de wensen wat verder dan alleen maar een radio- en cd-speler in hun auto. Dan komt het goed uit dat DK Garagebedrijf ook de inbouw van geavanceerde alarm-, audio- en navigatiesystemen verzorgt. Technisch gegarandeerd goed ingebouwd, indien enigszins mogelijk geheel geïntegreerd in uw dashboard. Zo beleeft u echt plezier aan uw kostbare extra’s!

Ook de steeds gebruikelijkere achteruitrijcamera bouwen wij probleemloos in en datzelfde geldt voor de trekhaak. Wat? Die simpele trekhaak? Jazeker, laat dat nou net een onderdeel zijn dat – door ondeskundige bevestiging en aansluiting – voor de nodige problemen in het verlichtingscircuit van uw auto kan zorgen. En daar zit u niet op te wachten!